Първа Национална спортна панорама 28-30 април 2011 г. НДК, София
Общо 68 лицензирани федерации, спортни организации и клубове се представят на панорамата.Българска Федерация йога бе представена от йога- клуб „ Вяра“ - София и Кирил Коларов- бивш председател на БФЙ.
Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и кметът на град София Йорданка Фандъкова откриха първата по рода си „Национална спортна панорама” пред Националния дворец на културата.
„Радвам се, че образованието и спортът вървят ръка за ръка. Това е много хубав старт за кампанията на министерството „Аз обичам спорта”, която разширява своите географски граници. Точно такива мероприятия са необходими на младото поколение, на децата от училищата, за да могат да се запознаят отблизо с всеки спорт, който им е интересен”, каза министър Нейков.
След официалната част министър Нейков заедно с г-жа Фандъкова и председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова обиколи всички спортове, разположили съоръженията си пред НДК, помаха на присъстващите йоги от клуб „ Вяра“- София.
През трите дни на Панорамата от сутрин до вечер последователите на клуб „ Вяра“ демонстрираха асани, обясняваха на гостите ползите от йога, представиха дейността на Федерацията.